Konyaspor’da kupa virajı

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında İttifak Holding Konyaspor, bugün sahasında TFF 1. Lig ekibi Altınordu’yu konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.
Konyaspor’da kupa virajı

Süper Lig’in 12. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanından 4-3’lük mağlubiyetle dönen ve moral kaybı yaşayan İttifak Holding Konyaspor, bugün Türkiye Kupası’nda sahneye çıkacak. 4. Tur maçında Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Manisa FK’yi 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek üst tura yükselen Anadolu Kartalı, bugün 5. Tur maçında TFF 1. Lig’in güçlü ekiplerinden Altınordu’yu konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda saat 13.00’te başlayacak mücadelede hakem Mustafa Kürşad Filiz düdük çalacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanan 5. turda karşılaşmayı kazanan ekip, son 16 turuna yükselecek. Normal süre ve uzatma bölümünde beraberlik olması halinde tur atlayacak ekip, penaltı atışları sonucunda belli olacak.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

İttifak Holding Konyaspor'da Altınordu mücadelesinde, sakatlıkları devam eden Musa Çağıran, Marin Anicic, Sokol Cikalleshi, Volkan Fındıklı, Samuel Eduok ve Artem Kravets ile koronavirüs sebebiyle karantinada bulunan Erdon Daci forma giyemeyecek. İzmir temsilcisinde ise tedavileri süren Emre Çeltik ve Emre Nefiz'in yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Ufuk, Oğulcan, Furkan Çil ve Metehan forma giyemeyecek. Teknik heyet dinlenmeleri için kaleci Erhan, Sinan, Ahmet İlhan ve Ahmet Dereli'yi de kafileye dahil etmediği öğrenildi. Altınordu Futbol Akademisi'nden Özgür Deryol, Emre Oymak ve Polat Abay maç kadrosuna alındı. Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın bu karşılaşmada, genç futbolculara da şans vermesi bekleniyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ