Konyaspor'da maçın yıldızları konuştu

Galibiyetin mimarları konuştu. Spor Toto Süper Lig 31. haftada Kasımpaşa deplasmanında alınan galibiyette golleri atan iki isim Francisco Calvo ve Mame Diouf galibiyeti değerlendirdi.
Konyaspor'da maçın yıldızları konuştu

Maçın yıldızları oyunu değerlendirdi. Spor Toto Süper Lig 31. haftada Kasımpaşa deplasmanında alınan galibiyette golleri atan iki isim Francisco Calvo ve Mame Diouf galibiyeti değerlendirdi. Calvo karşılaşmayla ilgili, "Öncelikle Adil'in sakatlığı Uğurcan için bu alanda bir fırsat oluşturdu. Onunla beraber ilk oynamamıza rağmen güzel bir maçtı. Saha içinde ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık. Elimizden gelen mücadeleyi gösterdik ve sonunda neticeye ulaşarak maçı kazanmayı bildik" dedi.

deplasman-golcusu-1.jpg

"EKSTRA GÜVEN GELİYOR"

Mame Diouf ise kazanma temposu yakalamak istediklerini belirterek, "İnanıyorum ki sezon sonuna kadar çıkışımızı sürdüreceğiz. Evimizdeki maçlarda gol atma şansını pek yakalayamadığımı söyleyebilirim. Umuyorum ki bu kazanma tempomuzu, hem bu sezona hem de önümüzdeki sezona yansıtabiliriz. Kafa gollerimde ki en büyük etken topun başında oldukları zaman bana ekstra bir özgüven geliyor. Benim içinde en iyi pozisyonda golü atmak oluyor" diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :