Konyaspor'da Mehmet Özdilek'in kafası karışık!
Konyaspor, Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırmak istiyor. Zorlu maç öncesi teknik direktör Mehmet Özdilek ise pazar günkü Alanya maçını da düşündüğü için kadro oluşturmakta güçlük çekiyor
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Atiker Konyaspor, perşembe günü deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı evinde 2-2 berabere bitiren yeşil-beyazlılar, İstanbul deplasmanından avantajlı bir skorlara ayrılarak adım adım finale ilerlemek istiyor. Zorlu maçın son çalışmasını yarın saat 12.00’de Kayacık Tesisleri’nde basına kapalı gerçekleştirecek Anadolu Kartalı, öğleden sonra İstanbul’a uçarak maç kampına girecek.
ROTASYON BİLMECESİ
Atiker Konyaspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, kadro oluşturmakta güçlük çekiyor. Ligde ve Kupa’da üst üste maçlara çıkan ekibimizde hoca, zaruri olarak maçlarda rotasyon yapmak zorunda kalıyordu. Yarı final öncesi son maçına çıkacak yeşil-beyazlılarda teknik direktör Mehmet Özdilek, kadro konusunda henüz karar veremedi. Ligde Pazar günü deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçına da büyük önem veren Özdilek’in perşembe günkü maça çıkaracağı ilk 11 merak ediliyor.
Veli Özkan / Konya Yeni Haber
Bakmadan Geçme