Konyaspor'da Menig'den haber var!

Orta saha arayışlarına devam eden Konyaspor, son olarak Partizan'da forma giyen Hollandalı futbolcu Queensy Menig'e transfer teklifinde bulundu. İki takım arasındaki ücret farkından dolayı Konyaspor futbolcudan vazgeçmek üzere olduğu öğrenildi.
Konyaspor'da Menig'den haber var!

Kanat-forvet arayışlarına devam eden Konyaspor, son olarak Partizan'da forma giyen Hollandalı futbolcu Queensy Menig'e transfer teklifinde bulundu. Hücum hattına en az bir isim katmak isteyen Anadolu Kartalı, Menig'in menajeri ile bir araya geldiği, pazarlığın devam ettiği öğrenildi. Ancak Menig için istenen ücret ile Konyaspor’un verdiği para arasında makas farkının yüksek olduğu öğrenildi.

hareketli-saatler-001.png


“DURUMU NET DEĞİL”

Konu ile ilgili gelen soruyu cevaplandıran Konyaspor'un II. Başkanı Adem Bulut, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Bulut, futbolcuya olan ilgiyi doğruladı ancak resmi bir durumun olmadığının altını çizdi. Menig bu sezon çıktığı 15 maçta 2 gol, 1 asist yaptı. Antalyaspor maçına kadar en az 1 transfer daha açıklamak isteyen Konyaspor, Omerovic’ten sonra transferde gaza bastı.

 Muhabir
Etiketler :