Konyaspor’da mesai haftaya başlayabilir

İttifak Holding Konyasporlu futbolcular, koronavirüs sebebiyle liglere verilen arada çalışmalarını evlerinden yaptıkları idmanlarla sürdürürken, yeşil beyazlıların gelecek hafta Kayacık Tesisleri'nde toplanarak lig mesaisine başlayabileceği öğrenildi.
Konyaspor’da mesai haftaya başlayabilir

Koronavirüs sebebiyle dünya liglerinde olduğu gibi Türkiye'de de spor müsabakalarına ara verilmişti. Bu süreçte evlerine çekilen İttifak Holding Konyaspor'un futbolcuları, idmanlarını teknik heyetin raporu doğrultusunda evlerinden yaptıkları bireysel çalışmalarla sürdürüyordu. Federasyon temsilcilerinin yaptıkları toplantılarda Türkiye'de liglerin Haziran ayında yeniden başlayabileceği sinyalleri verildi. Bu ihtimal doğrultusunda birçok Süper Lig temsilcisi idmanlara başlamak için tarih belirlerken yeşil beyazlıların da 27 Nisan tarihinde Kayacık Tesislerinde toplanabileceği bilgisine ulaşıldı. Bu hafta da çalışmalarını bireysel sürdürecek Anadolu Kartalında gelecek hafta oyuncuların bir araya gelebileceği, sosyal mesafe kuralına uyarak birlikte idmanlara başlayabileceği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA AKTİF

Liglere ara verilse de İttifak Holding Konyaspor Kulübü, sosyal medyadaki aktifliğini sürdürüyor. Özel günlerde kutlama paylaşımlarını devam ettiren, geçtiğimiz hafta polis haftasını kutlayan ve çeşitli konularda mesajlar yayınlayan yeşil beyazlıların son paylaşımı büyük ilgi gördü. UEFA Avrupa Ligi'nin resmi hesabının yaptığı geçmişe dönük anı paylaşımını alıntılayan İttifak Holding Konyaspor hesabı 20 Ekim 2016'da Deni Milosevic'in Braga'ya karşı attığı golün videosunu yayınladı. Yeşil beyazlılar bu paylaşıma, "Bizi hatırladınız mı? Avrupa Ligi'ndeki ilk golümüz. Tekrar görüşeceğiz" ifadesini ekledi.