Konyaspor'da Metehan ve Mert ile ilgili açıklama

Yeni transferler siftah yapamadı. Konyaspor’un ara transferlerinden Niko Rak ve Metehan Mert forma yüzü görmedi. Sözleşmeleri devam eden oyuncular bu sezona düşünülmezken, Konyaspor yardımcı antrenörü Branimir Micovic genç oyuncularla ilgili düşüncelerini dile getirdi.
Konyaspor'da Metehan ve Mert ile ilgili açıklama

Konyaspor’un ara transferde kadrosuna kattığı Metehan Mert ve genç oyuncu Niko Rak yeşil beyazlı formayı giymeden sezonu kapatacaklar. Yeşil beyazlılar transfer döneminde 6 futbolcu ile imza atmış, Bouchalakis, Moreno, Emreli ve Pozuelo çoğunlukla as kadro olmak üzere forma giymişlerdi. Ancak stoper pozisyonundaki Mert, savunmadaki eksik ve cezalılara rağmen hiç forma şansı yakalayamadı.

ayri-olarak-ilgilenecegiz-003.jpg

MİCOVİC CEVAP VERDİ
Beşiktaş’a transfer olan Amir Hadziahmetovic’in varisi olarak görülen Niko Rak’ta forma bulamayan yeni transferlerden. Bir dönem Avrupa takımlarının scoutlarının takip ettiği Rak, Stanojevic’in gözüne giremedi. Karagümrük maçı sonrası sorulan soru üzerine yeni transferlerin neden oynamadığını Konyaspor yardımcı antrenörü, Branimir Micovic cevap verdi. Micovic, gelecek sezonu işaret etti.

ayri-olarak-ilgilenecegiz-004.jpg

“11 KİŞİ SAHAYA ÇIKIYOR"
Süper Lig’de mücadelenin yüksek olduğunu ifade eden Micovic, “Sezon sonunun yaklaştığı bu günlerde futbolcularımızın süre almaları zor olacaktır. Ancak gelecek yıl onlarla kamp öneminde ayrı olarak ilgileneceğiz. Böylece Metehan ve Rak gelecek sezon kadroda olmaları için uğraşacağız, takıma kazandırmaya çalışacağız. Problem şu ki maalesef takımlar 11 oyuncu ile sahaya çıkıyoruz” dedi.

ayri-olarak-ilgilenecegiz-002.jpg

 Muhabir
Etiketler :