Konyaspor'da modaya uydu, Süper Lig'e hoca dayanmıyor!

Türkiye’de teknik adamların sözleşmelerinde imzaladıkları dönemi görmeleri neredeyse imkansız. 2022-2023 Süper Lig sezonunda 12 takım antrenörleriyle yollarını ayırdı. Kasımpaşa ve Ankaragücü’nün önde götürdüğü listede Konyaspor da modaya uydu ve istikrarı yakalayamadı.
Konyaspor'da modaya uydu, Süper Lig'e hoca dayanmıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda 12 takım teknik direktör değişikliğine gittİ. Sivasspor ve Fenerbahçe ise lig bitiminin hemen ardından hocalarıyla yollarını ayırdı. İstatistikte başı Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü takımları çekti. İstanbul kulübü bir sezonda 4 farklı antrenör ile çalışarak geleneği bozmadı. Sarı lacivertliler de rakibinden eksik kalmadı. Ankaragücü 4 ayrı isim ile sezon tamamlandı.

antrenor-dayanmiyor-002.jpg

KONYASPOR DA MODAYA UYDU
Konyaspor ise İlhan Palut ile başladığı dönemi Aleksandar Stanojevic ile bitirdi. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans gösteren takım, sezonu Palut ile açarken 18 maç sonra koltuğa Stanojevic geçti. Yeşil beyazlıların son 5 yılı antrenör olarak istikrarsız geçti. Anadolu Kartalı’nda 2018-2023 yılları arasında 7 farklı isim görev yaptı. Yönetim teknik direktör konusunda bir istikrar oluşturmak istiyor.

antrenor-dayanmiyor-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :