Konyaspor'da Moreno maçı ve ligi değerlendirdi

Konyaspor’un sol kanat oyuncusu Marlos Moreno, Trabzonspor maçı öncesi basının karşısına çıktı. Moreno rakiplerine karşı iyi hazırlandıklarını belirtti ve “Trabzonspor ligde zorlu bir takım ve çetin bir mücadele oynayacağız" diye konuştu.
Konyaspor'da Moreno maçı ve ligi değerlendirdi

Konyaspor’un sol kanat oyuncusu Marlos Moreno, Trabzonspor maçı öncesi basının karşısına çıktı. Moreno rakiplerine karşı iyi hazırlandıklarını belirterek, “Trabzonspor ligde zorlu bir takım ve çetin bir mücadele oynayacağız. Ancak gereken çalışmaları yapıyoruz ve kazanmak istiyoruz. İyi bir şekilde hazırlanıyoruz" dedi. Marlos Moreno Türkiye'deki futbolla ilgili de gelen soruya cevap verdi.

moreno.jpg

"GOL ATACAĞIMA İNANIYORUM"

Moreno, "Türkiye liginde futbol mücadelenin olduğu, agresif ve kalitelinin yüksek olduğu bir yer. Buradaki mücadeleye göre kendimi hazırlıyorum ve bire bir adam geçme gibi çalışmalar yapıyorum. Son vuruşlar konusunda istediğimi yapamadığım için üzerimde baskı hissediyorum ama arkadaşlarımın yardımıyla hem lige adapte olacağım hem de son vuruşlarda finalleri iyi yapacağım" diye cevap verdi.

 Muhabir
Etiketler :