Konyaspor'da Moreno imzaya kaldı, dış basın da takipte!

TÜMOSAN Konyaspor’da transferde hareketli günler bekleniyor. Yeni sponsoru ile birlikte gelecek sezona daha güçlü girmeyi amaçlayan Anadolu Kartalı, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Moreno ile yeniden anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.
Konyaspor'da Moreno imzaya kaldı, dış basın da takipte!

Konyaspor’un ara transfer döneminde Fransa’nın Troyes takımından kiraladığı Marlos Moreno ile yeni sözleşme konusunda ciddi adımlar atıldı. Geçtiğimiz hafta evlenen Moreno, tatilde olmasına rağmen kişisel çalışmalarını antrenörlerinin gözetiminde devam etti. Marlos yeni sezona hazır girmek istiyor. Kolombiyalı sol kanat oyuncusu yeşil beyazlılarda 12 maça çıkmış, 1 gol ve 2 asist katkısı yaptı.

imzalar-yakin.jpg

GÖRÜŞMELERDE SORUN YOK
Konyaspor, oyuncunun kulübüyle olan görüşmesinde şu ana kadar bir pürüz çıkmadı. Moreno da Anadolu Kartalı’na sıcak bakıyor. İmzaların yakın olduğu öğrenildi. Diğer yandan Marlos transferini Portekiz medyası da takip ediyor. Mercado Da Bola, Marlos Moreno’nun Konyaspor ile 2 yıllık için anlaşma sağladığını ve Marlos’da söz hakkının Troyes’de değil, Konyaspor’da olacağını yazdı.

 Muhabir
Etiketler :