Konyaspor'da Muric hayal kırıklığıyla gitti

Konyaspor'un 2022 yılında Rijeka takımından transfer ettiği Robert Muric, geçen 2 yılda performansıyla yeşil beyazlıları hayal kırıklığına uğrattı. Muric'in ayrılığı sonrasında yabancı sayısını düşüren Konyaspor, 10 numara için bir atak daha yapacak.
Konyaspor'da Muric hayal kırıklığıyla gitti

Konyaspor'un 2022 yılında HNK Rijeka takımından transfer ettiği Robert Muric, geçen 2 yılda performansıyla yeşil beyazlıları hayal kırıklığına uğrattı. Anadolu Kartalı'nda birçok teknik adamla çalışan Hırvat futbolcu hiçbir dönemde 11 oyuncusu olarak istikrar sağlayamadı. Muric, Cicaldau'dan sonra en değerli oyuncu olmasına karşın skor tabelasında etkisiz kaldı. Muric bu sezon 16 maçta 2 gol attı.

muric.jpg


YABANCI SAYISI DÜŞTÜ

27 yaşındaki oyuncu kariyerindeki en kötü dönemi Konyaspor'da yaşadı. Robert Muric, yeşil beyazlılarla toplam 53 karşılaşmada görev aldı ve 4 gol, 4 asist katkısı yaptı. Anadolu Kartalı, Muric ile yollarını ayırmasıyla yabancı sayısını 14'e düşürdü. Yeşil beyazlılar transfer son günlerinde 10 numara transferi yaparak tescil dönemini bitirmek istiyor. Konyaspor stoper transferiyle 7. transferini yaptı.

 Muhabir
Etiketler :