Konyaspor’da o oyuncu sahalara döndü

Spor Toto Süper Lig'de milli aranın ardından Pazar günü Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek Konyaspor’da tecrübeli kanat oyuncusu Amilton Minervino, takımla birlikte çalışmalara başladı.
Konyaspor’da o oyuncu sahalara döndü

Spor Toto Süper Lig'de milli maç arasının ardından Pazar günü Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek Konyaspor’da tecrübeli kanat oyuncusu Amilton takımla birlikte çalışmalara başladı.

Lige verilen arada Adanaspor’la oynanan özel karşılaşmadan sonra izne ayrılan ve bugün kayacık Tesisleri’nde 8.haftada ki Ümraniyespor maçının hazırlıklarına başlayan Konyaspor’un Brezilyalı oyuncusu Amilton, 45 günlük aradan sonra topla birlikte çalışmalara başladı.

Yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak kalan 32 yaşındaki Sambacı, bugün yapılan idmanda yer aldı. Sezon başında gönderilecekler listesinde bulunan ancak takım bulamayan Amilton, 2.haftada ki Başakşehir maçından sonra antrenmanda yaşadığı ciddi sakatlık sonrası formasından uzak kalmıştı. İstanbulspor, Fenerbahçe, Giresunspor, Hatayspor ve Galatasaray maçlarını kaçıran Amilton’un, teknik direktör İlhan Palut’un forma şansı vermesi halinde Ümraniyespor karşılaşmasında süre alması bekleniyor.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

2.jpg