Konyaspor'da Oğulcan yaşadığı sevinci paylaştı

Galatasaray’ı deviren Oğulcan Ülgün duygularını dile getirdi. İlk yarıdaki maçta Konyaspor’un gol yememe serisini bozan Galatasaray’ın 14 maçlık galibiyet serisini bitiren golü atan genç oyuncu, çok mutlu olduğunu söyledi.
Konyaspor'da Oğulcan yaşadığı sevinci paylaştı

Oğulcan takımına hayat verdi. Hatayspor maçındaki bay haricinde uzun bir süredir galibiyet alamayan Konyaspor'da oyuna sonradan giren ve maçında kaderini değiştiren Oğulcan Ülgün 90+3'te attığı gol sonrası yaşadığı duyguları paylaştı. Ülgün, "İlk yarıdaki karşılaşmada rakibimiz bizim gol yememe serimizi bozmuştu, biz de onların 14 maçlık galibiyet alma serisini sonlandırdık" diye konuştu.

ogulcan.jpg

"GOL SORUNU STRES YARATIYORDU"
Genç oyuncu Galatasaray maçının değerini bildiklerini belirterek, " Bizim için çok önemli bir maçtı. Tamam mı devam mı maçına çıktık. Biz sadece yenmek için plan yaptık. Devre arasında yapılan konuşmada ben yoktum, dışarıda ısınıyordum. Gol atamıyorduk bu bizim için stres yaratıyordu. Bu maç takım olarak bütünleştik, taraftarlarımızda gelince de maçı kazandık, mutluyuz" diye ifade etti.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :