Konyaspor'da Oliveira yeni sayfa açmak istiyor

Konyaspor forvette mutlu sona çok yakın. Anadolu Kartalı Portekizli golcü Nelson Oliveira ile prensipte anlaştığını bildirdi. 32 yaşındaki 1.86 boyundaki santraforun kariyeri ve özellikleri analiz haberde paylaşıldı.
Konyaspor'da Oliveira yeni sayfa açmak istiyor

Konyaspor forvette mutlu sona çok yakın. Anadolu Kartalı Portekizli golcü Nelson Oliveira ile prensipte anlaştığını bildirdi. Yeşil beyazlıların gol yükünü Sokol Çikalleshi ve Nelson Oliveira çekecek. Nelson Oliveira son olarak Yunanistan'ın Paok takımında forma giydi. Nelson Paok'ta geçirdiği çapraz bağ yırtığı nedeniyle sezonun çoğunluğunda şans bulamadı. Oliveira 45 maçta 10 gol, 4 asist yaptı.

oliveira.jpg
MİLLİ TAKIMDA 2 GOL ATTI
Nelson Oliveira'nın kariyerinin zirvesi bir başka Yunanistan kulübü olan AEK takımı. 70 maçta görev alan 32 yaşındaki futbolcu 26 gol, 10 asist ile kariyerinin en iyi dönemini geçirdi. Portekiz Milli Takımı ile 17 maçta 2 gol atan Oliveira İngiltere, Portekiz, İspanya, Fransa ve Yunanistan kulüplerinde forma giydi. Futbola Norwich takımında başlayan Oliveira kariyerinde toplam 374 maçta, 122 gole etki yaptı..

 Muhabir
Etiketler :