Konyaspor'da Omerovic yeni formül arayacak

Ligin ikinci yarısına 4 forvetle başlayan Konyaspor; Emrehan Gedikli’nin kiralanması, Muhammet Demir’in sakatlanması ve Bouly Junior Sambou’nun siftah yapmaması nedeniyle hücum bölgesinde Sokol Cikalleshi yalnız kaldı. Omerovic, Ethemi veya Prip üzerinden yeni bir çıkış yolu arıyor.
Konyaspor'da Omerovic yeni formül arayacak

Konyaspor’da gol yollarında Sokol Cikalleshi’nin alternatifi bulunmuyor. 11 gol, 5 asist ile yeşil beyazlıların en skorer ismi olan Cikalleshi, Demirspor maçında 2 kez takımı adına gol buldu. Arnavut futbolcu son yarım kala oyundan çıktıktan sonra yerine Bouly Sambou dahil oldu. Senegalli oyuncu skor katkısı yapamadı. İleride top tutamayan yeşil beyazlılar öne geçtiği maçta skoru koruyamadı

yeni-formul-2.jpg


İKİ FORVET KALDI

Emrehan Gedikli’nin İstanbulspor’a kiralanması, Muhammet Demir’in yeniden sakatlanması ve Bouly Sambou’nun siftah yapamaması hücum yönünde teknik heyeti düşündürüyor. Yeşil beyazlılarda gol yükünü Sokol’dan sonra orta saha oyuncuları sırtlarken, Omerovic ve ekibi ileriki maçlar için Valon Ethemi veya Louka Prip’i forvette oynayabilir. Omerovic, Demirspor maçında bunun sinyallerini verdi.

 Muhabir
Etiketler :