Konyaspor'da Omerovic'in maç sonu görüşü!

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Hatayspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Omerovic, Oğulcan Ülgün ile ilgili gelen soruya cevap verdi.
Konyaspor'da Omerovic'in maç sonu görüşü!

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Omerovic, "Bugün gerçekten mücadele eden ve savaş oyuncularımı tebrik ediyorum. İç sahada oynadığımız iki maçta arkamızda büyük bir destek vardı. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maçı kazanmak zorundaydık. Stresli bir dönemden geçiyorduk ve bu maçı kazanmayı başardık" dedi.

"MAÇLARI KAZANMALIYIZ

Omerovic şöyle devam etti, "Her maç bizim için final maçı. Önümdeki kritik 4 maç dışında da diğer maçlar bizim için önemli. Bizim için en önemli olan direkt rakiplerimiz olan maçları kazanmamız gerekiyor. Ve özellikle iç saha maçlarını kazanmamız lazım. Şuan bizim için en önemli olan puanlar almak. Benim için her oyuncu önemli.Kupa maçına gidebildiğimiz yere gideceğiz" diye konuştu.

YABANCI KURALI

Omerovic, Oğulcan Ülgün'ün oynamasında yabancı kuralının etkisi var mı sorusuna, "Her futbolcumuza ihtiyacımız bulunuyor. Yoğun bir maç fikstürümüz var. Cicaldau son maçlarda hep forma şansı buldu. Mental ve fiziksel olarak dinlenmesini istedim. Bazen taze kan iyi olabilir. Cicaldau gibi Soner, NZonzi de çok maç oynuyor. Maçların yoğunluğuna göre rotasyon yapmamız gerekiyor. Oğulcan bugün iyi oynadı" dedi:

 Muhabir
Etiketler :