Konyaspor'da Omerovic'in puan hesabı!

Hatayspor galibiyetiyle puanını 28’e yükselten Konyaspor’da Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, ligde kalmak için yeterli puanının 43 olduğunu söyledi. Hatayspor maçı sonrasında konuşan Bosnalı Hoca, ligde maç sonuçlarının değişken olduğunu ifade etti.
Konyaspor'da Omerovic'in puan hesabı!

Omerovic’ten ligde kalmak için puan tahmini. Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Fahrudin Omerovi, Hatayspor maçı sonrası ligde kalmak için kaç puan alınmasına dair gelen soruya cevap verdi. Ligdeki parametrelerin değişkenliğinden bahseden Omerovic , “43 puanın yeterli olacağını düşünüyorum. Ancak hiç beklemediğimiz durumlar olabilir. Bazı takımlar kopabilir, bazıları aşağılara inebilir” dedi.

puan-tahmini-2.jpg

“PUAN FARKI YOK”

Ligdeki orta ve son sıralardaki takımlar arasındaki puanların yakın olduğunu söyleyen Omervoci, “Baktığımız zaman 4-5 hafta önce bazı takımlar çok rahat bir pozisyondaydı. Ancak daha sonra işler değişti. Takımlar arasındaki puan farkı yok. İki maçı herkes kazanabilir, herkes de kaybedebilir. Bizim için en önemlisi evimizdeki maçlara kazanmak. Deplasmanda aynı irade gücü sürmeli” diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :