Konyaspor'da Omerovic'ten Beşiktaş söylemi!

Konyaspor'da Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, Beşiktaş maçı öncesi konuştu. Ankaragücü maçı sonrasında pozitif hava olduğunu belirten Bosnalı Hoca zor bir maç olacağını ve sürpriz yapmak istediklerini ifade etti.
Konyaspor'da Omerovic'ten Beşiktaş söylemi!

Konyaspor'da Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, Beşiktaş maçı öncesi konuştu. Ankaragücü maçı sonrasında pozitif hava olduğunu belirten Bosnalı Hoca, "7 maç sonrasında galibiyet aldık. Bu galibiyet bize moral verdi. Tekrardan iyi mücadele eden futbolcularımı ve taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Beşiktaş maçına gelirken zor bir rakibe karşı oynayacağız. İyi odaklanmalıyız ve iyi gidişata devam etmeliyiz" dedi.

"ÖNCE KENDİMİZ İNANMALIYIZ"

Dolmabahçe'den galibiyet almak için inanmak gerektiğini belirten Omerovic, "Önce 3 puan için kendimiz inanmalıyız. İnanmadan kimse bir şey kazanamaz. Beşiktaş güçlü bir kulüp. Onlar da yeni bir sayfa açmak istiyorlar. Sadece Beşiktaş maçı değil biz her maçı kazanmak için oynayacağız. Ankaragücü galibiyeti bize moral verdi. Zor bir maç olacak. Sürpriz yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 Muhabir
Etiketler :