Konyaspor'da Omerovic'ten ilk sözler

Omerovic'ten ilk sözler. Konyaspor'un Teknik Patronu Fahrudin Omerovic, Göztepe ile oynanacak kupa maçı öncesinde basına açık antrenmanda açıklamalarda bulundu.
Konyaspor'da Omerovic'ten ilk sözler

Omerovic'ten ilk sözler. Konyaspor'un Teknik Patronu Fahrudin Omerovic, Göztepe ile oynanacak kupa maçı öncesinde basına açık antrenmanda açıklamalarda bulundu. Omerovic, "Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada toplam 5 sene görev yaptık ve başarılı olduk. Şehir daha önce bize sarıldı biz de onları çok sevdik. Gelmeden önce Aykut Kocaman ile görüştüm. Hoca ile 23 senelik bir geçmişimiz var. Çok şey paylaştık beraber" dedi.

fahrudin-001.jpg

Omerovic transferde Balkan bölgesinden oyuncu seçilecek mi sorusuna, "Balkan bölgesinden çıkan, Konyaspor'da başarılı olan futbolcularımız oldu. Hem saha içi hem saha dışında (transfer) bize katkı sağladılar. Meha, Amir, Skubic, Milosevic ve Bajic gibi. Çalışmaları daha uyumluydu. Ancak transfer tek başına verilecek bir karar değil, yönetim ile de görüşeceğiz. Diğer ülkelerden de transfer olabilir.

 Muhabir
Etiketler :