Konyaspor'da örnek verilen Union Berlin taraftarları

Konyaspor genel kurulunda finansal sorunların şehir ve taraftar ile ortak hareket ederek çıkılabileceğini ve başarının bu şekilde geleceği vurgusu yapılırken, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Almanya ekibi Union Berlin takımını örnek göstermişti. Kırmızı beyazlıların özellikleri haberimizde.
Konyaspor'da örnek verilen Union Berlin taraftarları

Konyaspor'da 18 Temmuz'da gerçekleşen ve Başkan Fatih Özgökçen'in güven tazelediği genel kurulda birliktelik ve ortak hareket etme mesajları kuraldan verilmişti. Başkan Özgökçen, Konyaspor'un şehir ile hemhal olduğunu vurgulayarak takım için camianın ortak katkısı olmazsa Çift Başlı Kartal'ın eksik kalacağını belirtmiş ve Almanya ekibi Union Berlin takımının taraftarıyla ortak birlikteliğini örnek vermişti.

union.jpg

KULÜBÜ İFLASTAN ÇIKARDILAR
Başkan Fatih Özgökçen'in açıklamaları sonrası Union Berlin takımı taraftarları merak edildi. Almanya'nın tekrar birleşmesiyle başarılardan uzak bir görüntü sergileyen kırmızı beyazlılar, 1993-94 sezonunda kulüplerinin iflasa giden finansal problemlerinde cankurtaran oldular ve topladıkları parayla takımı ayakta tuttular. Stadyumu kendileri yapan taraftarlar kulübe bağlılığı ile tüm dünyanın dikkatini çekmişti.

 Muhabir
Etiketler :