Konyaspor’da parola 3 puan

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.
Konyaspor’da parola 3 puan

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde Süper Lig'de seri yakalayan ve yeni hocasıyla çıktığı 9 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alarak yalnızca 1 kez kaybden yeşil beyazlılar, yarın 34. hafta maçına çıkacak. Sezonun tamamlanmasına haftalar kala ilk 10 içinde bitirme hedefini sürdüren Anadolu Kartalı, bu müsabakadan 3 puanla ayrılıp çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor. Yarın 4 Eylül Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak Demir Grup Sivasspor - İttifak Holding Konyaspor maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek.

SON ÇALIŞMA BUGÜN

İttifak Holding Konyaspor'da yarın oynanacak Sivasspor karşılaşması öncesi son hazırlık bugün yapılacak. Sabah saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde toplanacak yeşil beyazlılar Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcıları yönetiminde taktik bir çalışma gerçekleştirecek. Öğleden sonra özel tarifeli uçakla Sivas'a hareket edecek olan yeşil beyazlı heyet, Sivas'ta konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye çekilecek.

KÜÇÜK YÖNETİMİNDE 3. MÜCADELE

İttifak Holding Konyaspor, yarın oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçının hakemi Zorbay Küçük'ün yönetiminde tarihindeki üçüncü maçına çıkacak. Anadolu Kartalı, daha önce Zorbay Küçük'ün düdük çaldığı 2 müsabakanın 1'ini kaybederken 1'inden beraberlikle ayrıldı. Küçük'ün yönettiği 13 Nisan 2019'da Konya'da oynanan maçta yeşil beyazlılar Sivasspor ile 1-1 berabere kalmış, 26 Haziran 2020'de ise Beşiktaş'a 3-0 kaybetmişti. Söz konusu maçlarda Konyasporlu futbolculara 2 kez sarı kart gösteren Zorbay Küçük, 1 kez de kırmızı kartla cezalandırdı. Yarın oynanacak karşılaşmada Zorbay Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Bilal Gölen yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

SİVASSPOR İLE 27. RANDEVU

Yeşil beyazlılar, Demir Grup Sivasspor ile bugün tarihindeki 27. randevusuna çıkacak. Konyaspor, Sivas ekibiyle daha önce karşılaştığı 26 maçın 8'ini kazanırken 9'unu kaybetti. Ekipler arasındaki 9 mücadele ise beraberlikle sona erdi. Konyaspor söz konusu süreçte 28 gol atarken, kalesinde 25 gole engel olamadı. İki takım arasında bu sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan müsabakayı Sivasspor 1-0 kazanmıştı.

4 İSİM CEZA SINIRINDA

İttifak Holding Konyaspor'da 4 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda savunmacı Nejc Skubic, orta saha futbolcusu Amir Hadziahmetovic ve forvet oyuncuları Artem Kravets ile Sokol Cikalleshi'nin 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, yarın deplasmanda oynanacak Sivasspor müsabakasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta iç sahadaki Kayserispor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Konyaspor'un Kayserispor ile oynayacağı Süper Lig 35. hafta maçı ise MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 16 Nisan Cuma günü saat 16.00'da başlayacak.
 

MUHTEMEL İLK 11’LER

SİVASSPOR: Ali, Ahmet, Robin, Camara, Uğur, Cofıe, Boyd, Hakan, Fajr, Gradel, Yatabare,

Teknik Direktör: Rıza Çalımbay

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Shengelia, Amir, Milosevic, Bytyqi, Cikalleshi

Teknik Direktör: İlhan Palut

STAT: Yeni 4 Eylül

SAAT: 13.30

HAKEM: Zorbay Küçük

YAYIN: beIN SPORTS HD1

 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :