Konyaspor'da Paz'a Ege'den talip var!

Gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etmek isteyen Göztepe, Konyaspor’un Portekizli orta sahası Bruno Paz ile ilgileniyor. Kulüp opsiyonu kullanmadığı takdirde Bruno Paz ile Göztepe ekibi ocak ayında masaya oturmasında engel yok.
Konyaspor'da Paz'a Ege'den talip var!

Gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etmek isteyen Göztepe, Konyaspor’un Portekizli orta sahası Bruno Paz ile ilgileniyor. İzmir kaynaklarından alınan bilgilere göre sarı kırmızılılar haziran ayında sözleşmesi bitecek olan ancak +1 opsiyonu olan Paz’ın gündeme geldiği belirtildi. Kulüp opsiyonu kullanmadığı takdirde Bruno Paz ile Göztepe ekibi ocak ayında masaya oturmasında engel yok.

paza-goz-koydular.jpg


KUPADA RAKİP OLACAKLAR!

Son haftalarda kadroya girmekte zorlanan Paz’ın ve kulübün tutumu transferin gidişatını belirleyecek. Paz, Konyaspor’da 2023-2024 sezonunda 6 maça çıktı ve gol-asist katkısı bulunmuyor. Diğer yandan 16 Ocak’ta Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası son 32 turunda Göztepe karşı karşıya gelecek. Ege temsilcisi son olarak sezon başında Konyaspor’un eski forveti Mame Diouf’u kadrosuna katmıştı.

 Muhabir
Etiketler :