Konyaspor'da plan hazır!

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig’de 30. Hafta sonrası milli maçlar ve seçim nedeniyle verilecek 2 haftalık arayı iyi geçirmek istiyor. Yeşil beyazlılar ara dönemde takım oyun kurgusu ve topa sahip olma ile ilgili çalışma yapacak. Hazırlık maçı için görüşmeler yapılıyor.
Konyaspor'da plan hazır!

Konyaspor lige verilen arayı en iyi şekilde kullanmak istiyor. Süper Lig’de 30. Hafta sonrası milli maçlar ve seçim nedeniyle verilecek 2 haftalık arada Teknik Direktör Fahrudin Omerovic takımını hazırlamak için kolları sıvadı. 15 Ocak’ta yeşil beyazlıların başına geçen Omerovic, 2 aylık süreçte sıkışan maç takviminde takımla yetirince çalışamadığını dile getirmiş, antrenmanla açığı kapatacaklarını söylemişti

plan-hazir.png


OYUN KURGUSU ÇALIŞILACAK

Omerovic konuyla ilgili, “Fahrudin Omerovic, “Milli ara bize iyi gelecek. Bu arayı oyun kurgusunu oturtmak adına iyi değerlendirmek istiyoruz. İki ayda 13 maça çıktık. Çok yoğun bir tempo geçirdik. Sürekli maç, yolculuk, fiziksel ve zihinsel yorgunluk. Ara dönemi biraz daha takım oyun kurgusu ile topa sahip olma doğru yerleşim konusunda çalışacağız" Hoca takımın başında 14 puan topladı.

 Muhabir
Etiketler :