Konyaspor'da Prip imzaya bekleniyor

Konyaspor Prip'i şehre getiriyor. Yeşil beyazlılar sağ kanat transferi için vites arttırdı. En son Aalborg takımında forma giyen Danimarkalı oyuncu Louka Prip, takımının son maçında forma giymemiş ve hazırlıklarını tamamlamıştı. Louka 2023-2024 sezonunda takımında 3 maça çıktı ve 3 asiste imza attı.
Konyaspor'da Prip imzaya bekleniyor

Konyaspor Prip'i şehre getiriyor. Yeşil beyazlılar sağ kanat transferi için vites arttırdı. En son Aalborg takımında forma giyen Danimarkalı oyuncu Louka Prip, takımının son maçında forma giymemiş ve hazırlıklarını tamamlamıştı. Transfermarkt'a göre oyuncunun piyasa değeri 1.5 milyon euro. Prip ile 2 yıllık anlaşma sağlandı, 300 bin euro ücret ödenecek. 26 yaşındaki oyuncunun gelmesi bekleniyor.

BU SEZONA İYİ BAŞLADI
Danimarkalı oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atması bekleniyor. Prip ağırlıklı olarak sağ kanat oynamakla birlikte forvet pozisyonunda da oynayabiliyor. Louka Aalborg'ta toplam 78 maça çıktı ve 20 gol, 12 asist katkısı yaptı. 18 formalı oyuncu kariyerinin zirvesini AC Horsens ile yaptı. 82 maçta 15 gol, 6 asist yaptı. Louka 2023-2024 sezonunda takımında 3 maça çıktı ve 3 asiste imza attı.

 Muhabir
Etiketler :