Konyaspor'da Prip'in gözü Sokol'un tahtında!

Sezon başında Aalborg'dan Konyaspor'a transferi gerçekleşen ve bu sezonun en çok katkı sağlayan transferi olan Louka Prip son maçlarda durdurulamıyor. Son 3 lig maçında 3 kez fileleri havalandıran Prip, takımının en fazla gol atan ikinci oyuncusu oldu ve Sokol'a göz kırptı.
Konyaspor'da Prip'in gözü Sokol'un tahtında!

2023-2024 sezonun başında Aalborg'dan Konyaspor'a transferi gerçekleşen ve bu sezonun en çok katkı sağlayan transferi olan Louka Prip son maçlarda durdurulamıyor. 26 yaşındaki oyuncu, Muric ile forma rekabetini kazanıp takıma entegre olduktan sonra performansını yükseltti. Son 3 lig maçında 3 kez fileleri havalandıran Prip, takımının en fazla gol atan ikinci oyuncusu oldu ve Sokol'a göz kırptı.

sokol.png


SOKOL'A YAKLAŞTI

Süper Lig'de 5. golünü Ankaragücü filelerine gönderen ve takımına 3 puanı getiren 11 numaralı futbolcu, 8 golle takımının gol kralı Sokol Çikalleshi'ye yaklaştı. Danimarkalı oyuncu gelen transferler sonrasında kadro rotasyonuna karşın Omerovic'e formayı vermek istemediği sinyalini verdi. Prip 3 gol daha atarsa Cikalleshi'ye yetişecek. Louka Prip futboluyla güncel piyasa değerini de yükseltiyor.

 Muhabir
Etiketler :