Konyaspor’da rakip analizi

Süper Lig’in 15.haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak İttifak Holding Konyaspor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Son haftalarda alınan kötü sonuçları unutturmak isteyen yeşil beyazlılar, beyaz sayfa açarak rakibinin zaaflarından yararlanmayı ve puan almayı hedefliyor.
Konyaspor’da rakip analizi

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 15.haftasında Başakşehir deplasmanına konuk olacak. Hazırlıklarını bugün saat 15.00’te Kayacık Tesislerinde yapacağı antrenman ile sürdürecek yeşil beyazlılar, rakibini analiz edecek ve Başakşehir’in zaaflarından yararlanarak puan almak almaya çalışacak. Anadolu Kartalı, aynı zamanda camiayı ve taraftarın gönlünü almak içinde beyaz sayfa açmak istiyor. Ligin bitimine 3 hafta kala  zorlu karşılaşmalara çıkacak İttifak Holding Konyaspor, Başakşehir ve Alanyaspor deplasmanına konuk olacakken tek iç saha karşılaşmasında ise Trabzonspor’u ağırlayacak.   

GOL SORUNU DEVAM EDİYOR

Ligin 14 haftası geride kalırken İttifak Holding Konyaspor, gol yollarında sıkıntılı bir sezon yaşıyor. Büyük umutlarla gelen Boşnak golcü Riad Bajic kendini gösteremezken genç forvet Mucahit Can Akçay ise gol atamadı. Ara transfer dönemine 3 hafta kala arayışlara başlayan yeşil beyazlılar, forvet transferine kesin gözüyle bakılıyor. Bunun yanı sıra birçok mevkiye de transfer yapacak yönetimin kimlere yeşil beyazlı formayı giyeceği ise merak konusu.

HATALAR YAKTI

İttifak Holding Konyaspor, ligde yaptığı hatalardan dolayı lig sıralamasında oldukça geriye düştü. Yapılan bariz hatalarla geriye düşen yeşil beyazlılar, gol atmakta da oldukça zorlandı. Bu kritik hataların en başında Konyaspor file bekçisi Serkan Kırıntılı’nın yaptığı hata gelirken, Anadolu Kartalı geriye düştüğü maçlardan sadece birini kazanabildi.