Konyaspor'da rekor hazırlıkları!

Konyaspor-Trabzonspor maçına kısa bir süre kala tribünlerden son veriler alınmaya başlandı. Tribün Doluluk verilerine göre yeşil beyazlılar kombine dahil 18.475 bilet satıldığı açıklandı. Kombine alan taraftaların gelmesi durumunda 18.905 olan Ankaragücü maçı rekoru geçilebilir.
Konyaspor'da rekor hazırlıkları!

Konyaspor-Trabzonspor maçına kısa bir süre kala tribünlerden son veriler alınmaya başlandı. Tribün Doluluk verilerine göre yeşil beyazlılar kombine dahil 18.475 bilet satıldığı açıklandı. Stadyum doluluk oranı ise yüzde 68. Trabzonspor cephesinde ise 2163 biletten 369 tanesi satıldı ve doluluk oranı yüzde 17 olarak an itibariyle kayıtlara geçti. Konyaspor bu veriler ışığında yeni rekor kırabilir.

taraftar-1.jpg


REKOR KIRILABİLİR

Sezon öncesi ve devre arasında kombine alan tüm taraftarların maça gelmesi durumunda Anadolu Kartalı, Trabzonspor maçıyla yeni bir taraftar rekoru kırabilir. Bilindiği üzere ligin 25. haftasında yeşil beyazlılar için kritik öneme sahip Ankaragücü maçında 18.905 taraftar maça gelerek rekor kırmıştı.Çarşamba günü 20.30'a kadar yeşil beyazlıların maça daha fazla ilgi göstermesi bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :