Konyaspor’da Rizespor mesaisi

Süper Lig'in 12.haftasında sahasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan İttifak Holding Konyaspor, gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yeniden başladı.
Konyaspor’da Rizespor mesaisi

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 12.haftasında 1-0 mağlup olduğu Beşiktaş maçının ardından Rize mesaisine başlamış ve daha sonra bir günlük izne ayrılmıştı. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren yeşil beyazlı ekip, dün akşam saatlerinde Kayacık Tesisleri'nde toplanarak Teknik Direktör Aykut Kocaman nezaretinde hazırlıklara yeniden başladı. Gelecek hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'un konuğu olacak Anadolu Kartalları, bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 6’ya 3 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncular antrenmanı çift kale maç ile tamamladı.

RAKİP DE HAFTAYI MAĞLUBİYETLE KAPATTI

Süper Lig'in 12.haftasını Beşiktaş'a yenilerek kapatak Konyaspor'un gelecek haftaki rakibi Çaykur Rizespor da bu haftayı mağlup tamamladı. Rize temsilcisi, Cumartesi günü Denizlispor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 2-0 yenik ayrıldı. Karşılaşmanın büyük bir bölümünü oyun olarak üstün götüren Rizespor, 86 dakikada Denizlisporlu Oscar Estupinan'ın golüne engel olamadı. Ev sahibi Denizlispor, maçın uzatmaları oynanırken kazandığı penaltıyı da Radoslaw Murawski ile gole çevirerek sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.