Konyaspor’da rota Afrika

İttifak Holding Konyaspor'da gözler forvet transferine çevrildi. İbrahim Sehic, Musa Çağıran ve Samuel Eduok transferleriyle kadrosunu güçlendiren yeşil beyazlıların golcü takviyesi için Nijeryalı ve Senegalli iki oyuncuyla temas halinde olduğu öğrenildi.
Konyaspor’da rota Afrika

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İttifak Holding Konyaspor'da transfer komitesi, golcü arayışını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 3 yeni ismi takıma dahil eden yeşil beyazlılarda şimdiki hedef forvet. Geçen sezon kale ve forvette sıkıntı yaşayan Anadolu Kartalı, kale sorununu İbrahim Sehic'i kadrosuna katarak çözmüştü. Orta sahaya Musa Çağıran'ı transfer eden yeşil beyazlılar son olarak da kanat mevkiine Samuel Edouk'u almıştı. Forvet sorununa da çare bulmak için kolları sıvayan yeşil beyazlı yöneticiler, rotayı Afrikalı oyunculara çevirdi.

İKİ OYUNCUYLA TEMASTALAR

Forvet için Afrikalı iki golcüyle temasta olduğu öğrenilen Konyaspor'un hedefinde bulunan isimlerin Nijeryalı ve Senegalli oldukları belirtildi. Fransa ve Belçika liglerinde forma giyen bu iki oyuncu için görüşmelerini sıklaştıran Konyaspor'un transferde son aşamaya geldiği ve pürüzlerin giderilmesinin ardından bu oyuncuların hafta sonu Konya'ya gelecekleri öğrenildi. Öte yandan yeşil beyazlıların transfer etmek için girişimde bulunduğu Oscar Estupinan'ın Çaykur Rizespor'la anlaştığı ve Karadeniz ekibinin golcü oyuncunun bonservisini aldığı kaydedildi.