Konyaspor’da rota Kupa’ya döndü!

Gaziantep deplasmanından yenilgiyle dönerek moral bozan Konyaspor, yarın evinde Vanspor FK ile oynayacağı Türkiye Kupası maçını kazanarak tur atlamak ve moral depolamak istiyor
Konyaspor’da rota Kupa’ya döndü!

Süper Lig’deki çıkışına aldığı Gaziantep yenilgisiyle duraklatan Konyaspor, rotasını Türkiye Kupası’na çevirdi. Anadolu Kartalı, turnuvanın 4. tur maçında perşembe günü akşam saat 19.00’da evinde Doğu Anadolu Ekibi, Vanspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak İlhan Palut ve talebeleri, karşılaşmanın başlama saatini beklemeye çekilecek. Takımda fazla süre alamayan oyuncuların da şans bulacağı karşılaşmada hedef mutlak galibiyet.

HEDEF ŞAMPİYONLUK!
Türkiye Kupası’ndaki hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Konyaspor, turnuva boyunca işi sıkı tutacak. Daha önce şampiyonluk hedeflediklerini belirten Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, ‘Türkiye Kupası’nı kazanmayı istiyoruz. Kupa’ya şu maçlar bitsin de kurtulalım gözüyle asla bakmayacağız. En iyi mücadelemizi ortaya koymaya çalışacağız. Fırsat veremediğimiz oyuncular var, onları da Kupa’da görme fırsatımız olacak. Görme fırsatı derken turlar atlayarak görme fırsatına sahip olmak istiyoruz. İnşallah Kupa’da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah bu final olur, inşallah bu kupa olur. Sonuna kadar Kupa’da ciddiyetle mücadele edeceğiz’ ifadelerini kullanmıştı.   

BAŞKAN, KUPA’YI İSTİYOR
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de Türkiye Kupası şampiyonu olmak istediklerini ifade etmişti. Özgökçen, açıklamasında 'Konya şehri takımını takip eden bir seyirciye potansiyeline sahip. Mütevazi bir takımız. Ligi en üst noktada bitirmek istiyoruz. Anadolu takımları için Ziraat Türkiye Kupası çok büyük önem arz ediyor. Bu noktada Türkiye Kupası şampiyonu olmayı istiyoruz. Konya şehri en güzelini hak ediyor” diye konuşmuştu.
YENİ HABER