Konyaspor'da satılan kombine sayısı!

Puan durumunda ateş hattında bulunan yeşil beyazlılar, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek bir an önce potadan çıkmak istiyor. Ligin ikinci yarısı için kombine çıkartılırken 1200-1500 arasındaki satış, hayal kırıklığı oluşturdu.
Konyaspor'da satılan kombine sayısı!

Konyaspor'da yönetim düşünceli. Puan durumunda ateş hattında bulunan yeşil beyazlılar, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirerek bir an önce potadan çıkmak istiyor. Yönetim şu ana kadar 5 transfer yaparken, 2 oyuncunun daha gelmesi bekleniyor. Yönetim buna karşın istediği desteği alamadı. Ligin ikinci yarısı için kombine çıkartılırken 1200-1500 arasındaki satış, hayal kırıklığı oluşturdu.

taraftar.jpg

MAÇ ANONSLARI ARTACAK

Maddi olarak desteği ihtiyacı olduğunu belirten Konyaspor yönetimi taraftarlara her platformda maça gelmeleri yönünde çağrı yapıyor. Kombine ve bilet satışlarıyla birlikte daha güçlü kadro kurmayı hedefleyen yönetim, iç saha maçlarında desteği yinelemek için maç anonslarını arttırdı. Konyaspor maçı günlerinde taraftarın maça gelmeleri için çağrılar yapılacak. Anadolu Kartalı kritik maçlara çıkacak.

 Muhabir
Etiketler :