Konyaspor'da Sehic güven veriyor

Yeşil beyazlıların en çalışkan isimlerinden İbrahim Sehic performansıyla alkış alıyor. Bosnalı file bekçi son açıklanan kalecilerin kurtarış yüzdesi rakamlarında 1. Sıraya yükseldi. Sehic sahada tam bir kaptan gibi davranıyor. Sehic bugünkü maçta da 2. dakika net topu çıkardı.
Konyaspor'da Sehic güven veriyor

Konyaspor’da kale emin ellerde. Yeşil beyazlıların 1 numarası İbrahim Sehic bu sezon yıldız gibi parlıyor. Bosnalı eldiven Comparisonator’den alınan verilere göre Süper Lig’de bu sezon kurtarış yüzden en yüksek kaleciler listesinde 1. Sıraya geçti. Sehic bu sezon sakatlıkların haricinde kaleyi bırakmazken yüzde 80 kurtarış rakamıyla 2022-2023 sezonunda adından sıklıkla bahsettiriyor.

site.png

İKİNCİ SIRADA MUSLERA
Sözleşmesini yakın zamanda uzatan Sehic, Aleksandar Stanojevic’in kalmasını en çok istediği birinci isim. Stanojevic, aidiyet hisseden oyuncunun oyun disiplininden ve karakterinden oldukça memnun.Listede ikinci sırada Galatasaray’ın 1 numarası Fernando Muslera var. Uruguaylı kaleci yüzde 79, Adana Demirspor kalecisi Ertaç Özbir yüzde 79 ile Muslera’yı yakından takip ediyor.

 Muhabir
Etiketler :