Konyaspor'da Sehic'in ayrılığının detayları

Anadolu Kartalı’nın başarılı file bekçilerinden birisi olarak tarihe geçen İbrahim Sehic’in ayrılık süreci ortaya çıktı. Kontratındaki çıkış maddesinden daha yüksek bir ücrete takımına kazandıran Sehic, Konya’dan giderken çok zorlandığı öğrenildi.
Konyaspor'da Sehic'in ayrılığının detayları

Konyaspor’da 3 yıl aradan sonra yeşil beyazlı formaya veda eden İbrahim Sehic’in Arabistan’a gidişinin perde arkası ve transferiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Anadolu Kartalı’nın Erzurum kampındayken ilk teklifi alan Bosnalı eldiven, gelen teklif sonrası durumunu yönetim ve ailesiyle konuştu. Yönetim 650 bin euro sözleşmesinde çıkış maddesi olan oyuncudan fedakarlık istedi.

fedakarlik-ornegi-001.jpg

“GİDERKEN ÇOK ZORLANDI”
Yeşil beyazlılar senden daha fazla bonservis bekliyoruz söyleminin ardından İbrahim Sehic Al Khaleej ile görüştü ve 700 bin euroya transferi gerçekleşti. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen Sehic’in transferi ile ilgili olarak, “Sehic Konya’yı çok sevdi, şehir de Sehic’e sevgi gösterdi. Transfer iki taraf için de hayırlı oldu. Sehic Konya’dan ayrılırken çok zorlandı” ifadelerini kullandı. Kaptan 99 maça çıktı.

fedakarlik-ornegi.jpg

 Muhabir
Etiketler :