Konyaspor'da Sehic'in unutulmaz performansları

Konyaspor'da İbrahim Sehic ile ilgili sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. 3 yıl Konyaspor kalesini başarılı bir şekilde kapatan Bosnalı eldiven, çeşitli istatistiklerde adından söz ettirerek ayrıldı.
Konyaspor'da Sehic'in unutulmaz performansları

Konyaspor'da İbrahim Sehic ile ilgili sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı. 3 yıl Konyaspor kalesini başarılı bir şekilde kapatan Bosnalı eldiven, çeşitli istatistiklerde adından söz ettirerek ayrıldı. Sehic 2022-2023 sezonunda ligin en çok kart gören kalecisi oldu. Özellikle Konyaspor- Galatasaray maçlarında İcardi ile Sehic arasında iki maçta da yaşanan elektriklenme akıllarda kaldı.

sehic.jpg

İKİNCİ SIRADA BİTİRDİ
Diğer yandan Sehic Konyaspor'un Avrupa'da yer aldığı ve 3. sırada bitirilen dönemde yeşil beyazlıların kadrosunda yer almış ve kritik kurtarışlara imza atmıştı. Bosnalı eldiven geçen sezonu yüzde 77 kurtarış yüzdesiyle şampiyon olan Galatasaray kaleci Fernando Muslera'nın arkasında ligin en çok kurtarış yapan ikinci kalecisi olmuştu. Sehic saha içi ve dışı karakteriyle yeşil beyazlıların gönlüne yerleşti.

 Muhabir
Etiketler :