Konyaspor'da Sehic'ten kariyer performansı

Yeşil beyazlıların kaptanı İbrahim Sehic 2022-2023 sezonuna damgasını vurdu. Bosnalı eldiven, ligin kurtarış yüzdesi en yüksek kalecisi olmayı başardı. Ligin en az gol yiyen 4. Eldiveni olan Kaptan, bu sezon 9 kere rakip forvetlere gol yüzü göstermedi.
Konyaspor'da Sehic'ten kariyer performansı

Arabamcom Konyaspor’un 1 numarası İbrahim Sehic seneler geçtikçe yaşını değil, tecrübesini arttırıyor. Yeşil beyazlıların başarılı file bekçisi Sehic, Comparisonator’un yenilenmiş verilerine göre 2022-2023 Spor Toto Süper Lig’den kurtarış yüzdesi en yüksek kalecisi oldu. Yüzde 78 kurtarış oranı ile oynayan başarılı eldiven, Fernando Muslera, Mert Günok, Ertaç Özbir ve Volkan Babacan’ı geçti.

daha-iyisi-yok-003.jpg

9 MAÇTA GOL YEMEDİ
Sehic sezona da çok iyi başlamıştı. Sezonun başında ilk 6 maçta kalesine duvar ören Milli eldiven, sezonun geri kalanında savunma tandeminin bozulmadığı haftalarda kalesinde çok iyi performans sergilemişti. Adil-Calvo ikilisinin yeniden bir araya geldiği Alanyaspor maçında yeşil beyazlılar kalesinde gol görmedi. Anadolu Kartalı’nda İbrahimSehic bu sezon 9 maçta gole kapısını kapattı.

 Muhabir
Etiketler :