Konyaspor'da sessiz golcüler!

Konyaspor’da golcüler sessiz kalırken gol yükünü savunmacılar ve orta saha futbolcuları çekiyor. Ligin en az gol atan ikinci takımı olan Anadolu Kartalı’nda Sokol Cikalleshi’den başka gol atan santraforu bulunmaması akılları karıştırdı.
Konyaspor'da sessiz golcüler!

Süper Lig’de geride kalan 31 haftanın en az gol atan ikinci takımı olan Konyaspor’da forvetlerin suskunluğu can sıkıyor. Ligde 32 kez gol sevinci yaşayan yeşil beyazlıların gol yükünü orta saha ve savunma oyuncularından geliyor. Anadolu Kartalı’nın en skorer ismi Sokol Cikalleshi. Arnavut oyuncu çoğunluğu penaltı olmak üzere 11 kez ağları havalandırdı. Sokol son iki maçta katkı sağlayamadı.

prip.jpg


GOL DAĞILIMLARI

Takımın diğer golcülerinden hiç skor katkısı gelmedi. Sakatlıktan başını kaldıramayan Muhammet Demir bu sezon ligde hiç forma şansı bulamadı, kupada 64 dakika oynayabildi. Ara transferde kadroya katılan Bouly Sambou ise maçlara ikinci yarıları dahil oluyor. Senegalli golcü 157 dakika oynadı gol-asisti bulunmuyor. Konyaspor’da Sokol’dan sonra skorer isimler Prip (5) Guilherme (3)ve NZonzi (2)

 Muhabir
Etiketler :