Konyaspor'da sıra forvet transferinde

İttifak Holding Konyaspor'da gözler forvet transferine çevrildi. Şu ana kadar 3 isimle sözleşme imzalayan yeşil beyazlıların santrafor transferini de bu hafta için bitirmesi bekleniyor.
Konyaspor'da sıra forvet transferinde

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kalan İttifak Holding Konyaspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. İlk olarak kaleci İbrahim Sehic'le sözleşme imzalayan yeşil beyazlı ekip, daha sonra Musa Çağıran'ı kadrosuna katmıştı. Son olarak Nijeryalı futbolcu Samuel Eduok'u renklerine bağlayan Anadolu Kartalı'nda gözler forvet transferine çevrildi. Yeşil beyazlılar, geçen hafta prensip anlaşmasına vardığı Oscar Estupinan'ı kadrosuna katamadı. Kolombiyalı golcünün kulübü Vitoria Guimares ile anlaşma sağlanılamadığı ve Estupinan'ın Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'la el sıkıştığı öğrenildi.

GÖZLER ALTERNATİF İSİMLERDE

Estupinan transerini nihayete erdiremeyen Konyaspor'un listedeki diğer alternatif isimlere yöneldiği kaydedildi. Yeşil beyazlıların Fransa ve Belçika Liginde forma giyen iki isimle sıcak temasta olduğu belirtilirken bu iki isimden en az birinin takıma dahil olacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan Konyaspor'da kadroda düşünülmeyen Hurtado ve Serkan Kırıntılı konusunda gelişme olmadığı, Hurtado'nun Konyaspor'la birlikte, Serkan'ın da Tatlıcak'ta bireysel olarak çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.