Konyaspor'da sıra geldi imzalara!

2023-2024 transfer dönemi hazırlıklarına devam eden yeşil beyazlılar Aleksandar Stanojevic’in isteğiyle sağ kanat transferini Louka Prip ile gerçekleştirirken, 6 numara ve forvette imza noktasına gelindi. Anadolu Kartalı’nda bu hafta içi 2 imza bekleniyor.
Konyaspor'da sıra geldi imzalara!

Konyaspor transferde hızını arttırdı. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in raporu doğrultusunda yapılan 4 transferin ardından 3 bölge için harekete geçildi. Anadolu Kartalı’nda önceki gün sağ kanat bölgesinde oynayan Louka Prip ile 2+1 anlaşıldığı duyuruldu. Danimarkalı kanat oyuncusu Michalak ve Muric ile forma yarışına girecek. Yönetim diğer 2 transferde sona yaklaştı.

imzalar-yakin-001.jpg

2 TRANSFER DAHA AÇIKLANACAK
Yeşil beyazlılar Andreas Bouchalakis’in ayrılığı sonrasında 6 numara arayışında imzaya yaklaştı. Ligdeki iki karşılaşmada Paz ve Oğulcan Stanojevic’in istediği verimi sağlayamadı. Forvette de adımlar hızlandı. Sokol Çikalleshi 2 maçta 2 kez fileleri havalandırmasına karşın uzun lig maratonu için bir golcü daha takıma takviye edilecek. 2 transferin bir aksilik çıkmazsa bu hafta gelmesi bekleniyor.

 Muhabir
Etiketler :