Konyaspor'da Sivasspor maçında kimler oynayamayacak?

Süper Lig'in 13. haftasında Pazartesi günü sahasında Demir Grup Sivasspor'da 5 futbolcu forma giyemeyecek. 3 oyuncunun durumu ise maç günü netlik kazanacak.
Konyaspor'da Sivasspor maçında kimler oynayamayacak?

İttifak Holding Konyaspor, Pazartesi günü oynayacağı Sivasspor maçında en az 5 futbolcusundan yararlanamayacak.

Yeşil beyazlılarda, sakatlıkları devam eden Marin Anicic, Volkan Fındıklı, Musa Çağıran, Samuel Eduok ve Paolo Hurtado bu mücadelede forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz hafta Ankaragücü maçında gördüğü sarı kartla sınıra ulaşan ve cezalı duruma düşen Marko Jevtovic de kırmızı beyazlı takıma karşı oynayamayacak.

Yeşil beyazlılarda Alanyaspor maçında sakatlanan Artem Kravets ile Sokol Cikalleshi, salon çalışmalarına başlasa da bu maçta oynayıp oynamayacakları henüz netlik kazanmadı. Yarın yapılacak kontrollerin ardından durumları belli olacak.

Son olarak Erzurumspor maçının ardından koronavirüse yakalan Erdon Daci'nin karantinası devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya göre, futbolcuların karantina süresi 10 güne düşürülmüştü. Bu doğrultuda, Erdon'un maçtan önce yapılacak testi eğer negatif çıkarsa, İsmail Kartal'ın görev vermesi halinde bu maçta forma giyebilecek.

Antrenman eksiği bulunan Makedon oyuncunun kadroya girse bile sonradan oyuna dahil edileceği tahmin ediliyor.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ