Konyaspor'da Sokol dur durak bilmiyor!

MKE Ankaragücü maçı öncesi sağlık raporu açıklanan Sokol Çikalleshi'nin 2-3 hafta sakatlığından dolayı oynamayacağı açıklandı. Ancak Beşiktaş maçı antrenmanlarına başlayan Konyaspor'da Arnavutluklu golcü iki antrenmanda da çalışmalarda yer alması iyi sinyaller verdi.
Konyaspor'da Sokol dur durak bilmiyor!

Sokol'dan gelen fotoğraflar sevindiriyor. Anadolu Kartalı'nda hafta sonu oynanan MKE Ankaragücü maçı öncesi sağlık raporu açıklanan Sokol Çikalleshi'nin 2-3 hafta sakatlığından dolayı oynamayacağı açıklandı. Takımın en formda oyuncusu olan Çikalleshi için sağ uyluk hamstring kas grubunda 2. derece yaralanma teşhisi konuldu. Ancak oyuncunun antrenmanlarda çalışması iyi sinyaller verdi.

sokol-2-kopya.png

SOKOL ANTRENMAN KAÇIRMADI
Pazar günü sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek olan TÜMOSAN Konyaspor'un son iki çalışmasında Arnavutluklu golcünün de yer alması planlanan tarihten daha önce sahalara dönebileceğine olan inancı arttırdı. Normal şartlarda 2 maç sonrası lige verilecek ara dönüşünde Sokol'un oynayabileceği planlanmıştı. Ancak son tetkiklerin iyi olması durumunda futbolcunun dönüşü daha kısa olabilir.

sokol-1-kopya.png

 Muhabir
Etiketler :