Konyaspor'da Sokol'a Körfez radarı!

Konyaspor’un değerlisi Sokol’a transfer teklifi. Ligde Konyaspor’un attığı 5 golün 4’ünde imzası olan Sokol Çikalleshi için Arabistan’dan 500 bin euro teklif geldiği ancak yönetimin oyuncunun yerine dolduramayacağını düşündüğü için teklifi reddettiği belirtildi.
Konyaspor'da Sokol'a Körfez radarı!

Konyaspor’un gol silahı Sokol Çikalleshi’ye transfer teklifi. Anadolu Kartalı’nda 2023-2024 sezonuna fırtına gibi giren Çikalleshi, İbrahim Sehic’in takımı Al Khaalej takımının satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine tekrar rotayı Konyaspor’a çevirmişti. Sezon başında Emreli ve Mame Diouf’un ayrılıkları ile Muhammet Demir’in sakatlanmasının ardından Sokol ileride tek başına mücadele etti.

sokol-cikalleshi.jpg

TEKLİF KABUL EDİLMEDİ
Ligde Konyaspor’un attığı 5 golün 4’ünde imzası olan(3 gol, 1 asist) Arnavutluklu golcüye Arabistan ligi bir takımından 500 bin euro teklif geldiği belirtildi. Teklifi değerlendiren yönetim lige iyi başlayan ve N Oliveira hariç alternatifi olmayan oyuncusu için teklifi kabul etmedi. Arap ekibine cevap iletilirken, Konyaspor oyuncusunun yerini dolduramayacağını düşünüyor. Arabistan’da transferin son günü.

 Muhabir
Etiketler :