Konyaspor’da son dakika Serdar Dursun gelişmesi!

Geçtiğimiz hafta Serdar Dursun’un Konyaspor’a transferi ile ilgili kamuoyuna yansıyan haberler yavaş yavaş gerçekliğini bulmaya başladı. Son gelişmelere göre, Serdar Dursun’un Konyaspor’a gelme ihtimali arttı.
Konyaspor’da son dakika Serdar Dursun gelişmesi!

Fenerbahçe’nin forvet hattında; Edin Dzeko, Batshuayi, King ve Umut Nayir ile birlikte 5. sıraya düşen Serdar Dursun şu ana kadar ne lig de ne de Avrupa maçlarında süre alamadı. Başarılı futbolcunun bu sebeple gözünü başka bir takımlara çevirdiği öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın henüz forma şansı vermediği Serdar Dursun’un Fenerbahçe’den ayrılığa sıcak baktığı söyleniyor. Forma giyebileceği bir takıma gitmek isteyen forvete, Konyaspor’un yanı sıra Trabzonspor ve Fatih Karagümrük’ün de ilgisi bulunuyor. Serdar Dursun’un ise direkt oynayabileceği takımlardan birine gitmek istediği düşünülüyor. Mevcut takımlar arasında en fazla forvet ihtiyacı olan takımın ise Konyaspor olduğu biliniyor. Serdar Dursun’un hem banko forma şansı bulacağı takımın Konyaspor olması hem de eşinin Konya Kululu olması yeşil beyazlıların transferde elini güçlendiriyor. Serdar Dursun’un da bu sebeple Konyaspor’a sıcak baktığı ifade ediliyor. Fakat ortadaki tek pürüz, Serdar Dursun’un Fenerbahçe’den aldığı 1.2 milyon euroluk maaşı. Bu maaşın revize edilebilmesi veya bir kısmının Fenerbahçe tarafından karşılanması halinde transferin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

 Yazı İşleri Müdürü
Etiketler :