Konyaspor'da son durum!

Süper Lig'de 26. hafta pazartesi günü oynanan Başakşehir-Kayserispor ve Beşiktaş-Konyaspor maçlarıyla sona erdi. Geride kalan haftada 32 kez top ağlarla buluştu. 5 karşılaşmada takımlar 3 puanı hanesine yazdırdı, 5 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.
Konyaspor'da son durum!

Süper Lig'de 26. hafta pazartesi günü oynanan Başakşehir-Kayserispor ve Beşiktaş-Konyaspor maçlarıyla sona erdi. Heyecan dolu maçta Kayserispor deplasmanda Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Konyaspor ise Dolmabahçe'de siyah beyazlılara 2-0 kaybetti. Geride kalan haftada 32 kez top ağlarla buluştu. 5 karşılaşmada takımlar 3 puanı hanesine yazdırdı, 5 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.

konyaspor-maci-1.jpg


19. SIRADA KALDI!

Konyaspor, İstanbul'da kritik puan kaybına uğradı. Anadolu Kartalı, Ankaragücü maçı sonrası ateş hattından uzaklaşmak için geldiği deplasmanda kalesinde gördüğü 2 golle 3 puanı siyah beyazlılara bıraktı. 26. hafta sonrasında yeşil beyazlılar 25 puanla kaldı ve 19. sıradaki yerini değiştiremedi. Zorlu fiktüre girecek olan TÜMOSAN Konyaspor, puan durumunda direkt rakipleriyle mücadele verecek.

hatayspor.jpg


RAKİP HATAYSPOR

26. haftada zirve yarışında lider Galatasaray koltuğunu korudu. Sarı kırmızılılar, Başkent'te hata yapmadı ve 3 puanı 3 golle aldı. Fenerbahçe ise yoğun yağmur altında Rizespor'a karşı 1-0'dan maçı 3-1'e getirdi ve takibini sürdürdü. Ateş hattında İstanbulspor ve Gaziantep FK 1 puanla haftayı kapattı. Pendikspor ve Konyaspor yenilgiden kaçamadı. Anadolu Kartalı 27. haftada Hatayspor'u ağırlayacak.

 Muhabir
Etiketler :