Konyaspor'da son maçına çıkacaklar!

Konyaspor’da yüksek tempo sezon sonunda da devam edecek. Yeşil beyazlılar 12 futbolcunun kontratı 30 Haziran 2024 itibariyle sona erecek. İç transferde tek imza gelirken yönetim buna karşın ligde kalma haricinde başka bir şey planlamıyor.
Konyaspor'da son maçına çıkacaklar!

Konyaspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları devam ederken diğer yandan sezon sonunda kadroda baştan aşağıya bir değişim olacak. Anadolu Kartalı’nda 12 futbolcunun sözleşmesi haziran ayında sona eriyor. Galatasaray maçı bu oyuncular için son karşılaşma olacak. İç transferde şu ana kadar tek imza Oğulcan Ülgün’den geldi. Yönetimde tek düşünce sezon bitiminde limanı güvenli yere taşımak.

haziranda-gorusuruz-001.jpg

SÖZLEŞMESİ BİTENLER

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular; ara transferde kadroya katılan Niangbo, Valon Ethemi ve Hadebe. Niangbo ile görüşme yapılması beklenmiyor. Geldiği günden bu yana istenileni veremeyen 10 numaralar Cicaldau ve Yunus Mallı’nın kontratı bitiyor. Kaptan Soner Dikmen; Nzonzi, Kahraman Demirtaş, Muhammet Demir, Cebrail Karayel ve Mehmet Erdoğan’ın da sözleşmesi bitiyor.

 Muhabir
Etiketler :