Konyaspor'da Soner, Amir'i aratmadı

Konyaspor’un orta saha oyuncusu Soner Dikmen 2022-2023 sezonunda kariyer sezonunu oynuyor. Dikmen, ara transfer döneminde Beşiktaş’a giden Amir Hadziahmetovic’in liderlik boşluğunu doldururken golleriyle de takımın ofansına yardım ediyor.
Konyaspor'da Soner, Amir'i aratmadı

Orta saha diye yazılır, golcü diye okunur. Konyaspor’un merkez orta saha oyuncusu Soner Dikmen kariyer sezonunu oynuyor. 14 numaralı futbolcu, Amir Hadziahmetovic’in Beşiktaş ile anlaşmasının ardından yeşil beyazlıların orta alandaki boşluğunu doldurdu. Amir orta sahada hem 6, hem de 8 numara oynarken, oyuncunun yokluğunda Stanojevic o bölgede istediği verimi bir süre alamamıştı.

soner.jpg

AMİR’İ GERİDE BIRAKTI
Stanojevic merkezi Soner-Paz, Soner-Bouchalakis ile merkezi kapatmıştı. Buna karşın Stanojevic, Bochalakis’i 6 numarada kullanıp, Soner Dikmen için alan açtı ve daha çok verim almaya başladı. Soner bu sezon kritik gollerle takımına birçok puan kazandıran oyuncu oldu. Amir, Konyaspor’da 18 maçta 3 gol ve 2 asist katkısında bulunmuştu. Soner ise bu sezon 29 maçta 5 gol ve 1 asist yaptı.

 Muhabir
Etiketler :