Konyaspor'da Stanojevic Avrupa'da ilk sırada

Stanojevic Avrupa'da gönderilen en yüksek puan ortalaması yakalayan Teknik Direktör oldu. Aleksandar Stanojevic, Valverde ve Nagelsman'ı 2.46 puan ortalamasıyla geride bıraktı ve Avrupa'da başarılı olmasına rağmen takımdan giden en başarılı Hoca oldu.
Konyaspor'da Stanojevic Avrupa'da ilk sırada

Stanojevic'ten ilginç istatistik. Konyaspor Teknik Patronu Aleksandar Stanojevic, Avrupa'da gönderilen en başarılı Teknik Direktör oldu. 49 yaşındaki Teknik Adam Partizan'da başarılı olmasına rağmen siyah beyazlılarla yolları ayrılmıştı. Stanojevic 2.46 puan ortalaması yakaladı ve şampiyon oldu fakat başkan ile sorunları nedeniyle takımdan gitmişti. Stanojevic bu puan ortalamasıyla Avrupa'da en başarılı gönderilen teknik direktör oldu. Listede Valverde ve Nagelsman da var.

site-1.jpg

NAGELSMAN 2. SIRADA

En son Bayern Münih'i çalıştıran Julian Nagelsman ise listede 2. sırada yer aldı. Genç Teknik Adam, Transfermarkt'tan alınan verilere göre 2022-2023 sezonunda 27 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı ancak bu puan durumu Nagelsman'ın kalmasını sağlamadı. En az 20 maçta görev alan hocaların baz alındığı haberde Barcelona'da 2.08 puan ortamalası yakalayan Valverde 3. oldu.

site-2.jpg

2011-2012 SEZONU REKOR

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, 2011-2012 sezonunda Partizan'ı çalıştırırken 53 maça çıktı. Tecrübeli Teknik Adam 32 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyet aldı. Siyah beyazlılar o sezon ligi şampiyon olarak kapatmıştı. Nagelsman özel hayatında çıkan dedikodular nedeniyle Almanya takımından ayrılırken, Valverde Barcelona'yı şampiyon yapmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısızlık nedeniyle gönderildi.

site-3.jpg

 Muhabir
Etiketler :