Konyaspor'da Stanojevic Galatasaray maçını test olarak görüyor

Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayan Konyaspor çalışmalarını sürdürdü. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, 17 Mart’taki maçta takımında bir reaksiyon almazsa ve farklı bir yenilgi alınırsa yeni kararlar alabileceği öğrenildi.
Konyaspor'da Stanojevic Galatasaray maçını test olarak görüyor

Giresunspor maçı sonrası çalışmalarına 3 günlük aradan sonra tekrar başlayan Konyaspor’da tüm hesaplar Galatasaray maçında iyi sonuç üzerine kurgulanıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic Ankaragücü, Başakşehir ve İstanbulspor maçlarında oynadıkları futbolla yenilgiyi hak etmediklerini, hafta sonu oynanan Giresunspor maçında ise galibiyeti kaçıran taraf olduğuna inanıyor.

giresun.jpg

RADİKAL KARAR ALABİLİR
49 yaşındaki Teknik Adam buna rağmen gol atamayan ve galibiyeti olmayan takımında içerisinde bulunduğu durumdan rahatsız. Stanojevic, her hafta takımın seviyesinin geliştiğini gözlemlese de kötü gidişat sonrası Galatasaray maçında takımından bir reaksiyon görmezse ve farklı skor alınırsa radikal karar alabilir. Sırbistanlı Hoca, Konyaspor’a verebileceği bir şey kalmadığını görürse takımdan ayrılabilir.

stano.jpg

AÇIKLAMA MAKUL KARŞILANDI
Giresunspor maçı sonrası pazartesi günü Konyaspor yönetimi bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı için öncesinde 15 Mart’ta görüşülecekti fakat hafta sonu oynanan 0-0’lık maç ve gelen tepkiler üzerine toplantı erkene çekildi. Yönetim konuşulduğu gibi görevden bırakmayı düşünmediği, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic’in ise basın toplantısında konuşmalarını makul karşıladığı öğrenildi.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :