Konyaspor'da Stanojevic galibiyet planını yaptı

Galatasaray’ı 26. Haftanın açılış müsabakasında ağırlayacak olan Konyaspor, kötü gidişatı içerde alacağı galibiyetle bitirmek istiyor. Yeşil beyazlılar rakibini 90 dakika taktik disiplinden kopmadan karşılayacak, pozisyon arayacak.
Konyaspor'da Stanojevic galibiyet planını yaptı

Geri sayım başladı. Cuma günü Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Galatasaray’ı misafir edecek olan Konyaspor 26. Haftanın ilk mücadelesinde sarı kırmızılıları yenerek son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek istiyor. Hatayspor maçında alınan hükmen galibiyet bir kenara bırakıldığında Arabamcom Konyaspor, alacağı net bir galibiyetle tüm kara bulutları silmek için sahaya çıkacak.

aw714674-09.jpg

GALATASARAY ANALİZİ TAMAM
Rakip 2022-2023 sezonunun rekortmeni Galatasaray. Ligde 14 maçtır yenilmeyen ve 9 maçlıkta seri galibiyet alan sarı kırmızılılar ligde ve Avrupa’da rekor kırarak Konyaspor çimlerine ayak basacak. Aleksandar Stanojevic güçlü rakibini bay haftasında analiz etti. Galatasaray’ın son oynadığı Kasımpaşa maçında 1-0 galibiyete rağmen sarı kırmızılılar Mertens’in yokluğunu kilidi açmakta zorlanmıştı.

aw714655-12.jpg

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPMAYIN
Zaniolo ile 3 puanı alan Galatasaray’da Mertens’in oynamasına çok düşük ihtimal veriliyor. Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic Kasımpaşa’nın sarı kırmızılılara karşı uyguladığı taktik disiplin ve oyundan kopmama felsefesini takımına kazandırıp, rakibini yenmeye planlıyor. Bu anlamda savunmasına güvenen Tecrübeli Hoca, cezası biten Diouf ve geçen haftanın akılda kalanı Moreno ile skor arayacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :