Konyaspor'da Stanojevic gönderilecek mi? Yönetimden bilgi geldi!

Konyaspor'da sular durulmuyor. Son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic için istifa sesleri yükselmeye başladı. Tecrübeli teknik adamla ilgili yeşil beyazlı yöneticilerden bilgi geldi.
Konyaspor'da Stanojevic gönderilecek mi? Yönetimden bilgi geldi!

Süper Lig'de yeni sezona üst üste iki beraberlikle başlayan Konyaspor daha sonra da içeride ve dışarıda aldığı iki galibiyetle ilk dört haftada yenilgi yüzü görmemiş ve iyi bir başlangıç yapmıştı. Anadolu Kartalı bu başarısı daha sonraki haftalarda gösteremedi. Ardından çıktığı maçlarda kötü sonuçlar alan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Stanojevic için istifa sesleri yükselmeye başladı.

5. HAFTADA DÜŞÜŞ BAŞLADI

Konyaspor'da kötü günlerin başlangıcı 5. haftada iç sahada oynanan Çaykur Rizespor müsabakasıyla oldu. Yeşil beyazlılar rakibine Konya'da 2-1 yenilerek haftayı puansız kapatmıştı. Daha sonra MKE Ankaragücü deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Konyaspor, 7. hafta maçında ise evinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. 8. haftada Hatayspor deplasmanına puan hedefiyle giden Konyaspor, buradan da 3-1'lik yenilgiyle ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü.

İSTİFA SESLERİ YÜKSELDİ

Son dört maçında 11 puan kaybeden Konyaspor'da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic için istifa sesleri yükseldi. Son alınan Hatayspor mağlubiyetinin ardından istifa paylaşımları yapan taraftarlar, Sırp teknik adam yerine yerli bir hocanın takımın başına geçmesi gerektiğini savundu.

STANOJEVIC 'VAZGEÇMEYECEĞİM' DEDİ

Hatayspor mağlubiyetinin ardından konuşan Aleksandar Stanojevic, takımdan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirterek, "Özellikle neden kariyerime devam edip, etmeyeceğimi bilmiyorum. Burada geçen maça kıyasla sahaya daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Aslında milli aradan sonra çok daha iyi bir şekilde döneceğimizi söyleyebilirim. Ben vazgeçen bir ruh değilim. Asla vazgeçen bir birey olmadım. Bugün bir mağlubiyetten sonra vazgeçip, terk edeyim" ifadelerini kullandı.

YÖNETİM KARARINI VERECEK

Konyaspor yönetiminin dün akşam saatlerinde kısa bir görüşme yaptığı bilgisine ulaşıldı. Yönetimden edinilen bilgilere göre; yeşil beyazlı yöneticilerin bu akşamki toplantıda teknik direktör konusunu ele alacağı öğrenilirken, çoğunluğun kararına göre Sırp teknik adamla yola devam edip etmeme konusunun netliğe kavuşacağı belirtildi.

DEĞİŞİKLİK KARARI ÇIKARSA MİLLİ ARADA YAPILACAK

Yeşil beyazlı yöneticilerin toplantısında teknik direktör konusunda kan değişikliği kararı çıkarsa bu değişim milli arada gerçekleştirilecek. Stanojevic ile yolların ayrılması durumunda yerli isimlerle temas kurulacağı bilgisine ulaşıldı. Konyaspor bundan sonraki ilk maçını milli ara sonrası sahasında Pendikspor ile yapacak. Karşılaşma 21 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak.

SERGEN YALÇIN İSMİ ÖN PLANDA

Mevcutta boşta yer alan teknik direktörlerden Sergen Yalçın'ın ismi ön planda yer alırken, Yalçın'ın yüksek ücret ve ekstra talepleri olduğu öğrenildi. Aykut Kocaman'ın sezon içinde bir takım devralmak istemediği bilgisine ulaşılırken, görüşülecek isimlerden olumsuz yanıt alınması halinde diğer boştaki yerli teknik direktörler üzerinde yoğunlaşılacağı öğrenildi.

Etiketler :