Konyaspor'da Stanojevic ikinci kere başaracak mı?

Stanojevic çıkış arıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrasında verilen milli maçlar sonrası takımını tekrar toparlamak istiyor. Stanojevic geçtiğimiz sezon takımın başına geldiğinde de iyi başlangıç yapamamıştı.
Konyaspor'da Stanojevic ikinci kere başaracak mı?

Stanojevic çıkış arıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrasında verilen milli maçlar sonrası takımını tekrar toparlamak istiyor. Tecrübeli Teknik Adam geçen sezonun ortasında yeşil beyazlıların başına geçmişti. Stanojevic yönetiminde ikinci yarıya çıkan Anadolu Kartalı kabus gibi bir başlangıç yapmış, 6 resmi maçta gol sesi duyulmamıştı.

stanojevic-cikis-kopya.jpg

İKİNCİ KERE BAŞARACAK MI?
Stanojevic daha sonra transferlerin takıma katkısıyla önce yenilgi serisini bitirdi daha sonra puanlar toplamaya başlamıştı. 49 yaşındaki Teknik Adam bu durumu, "Kötü sonuçlar elde ettik. Daha sonra durumu stabilize ettik ve iyi oyunlar çıkardık" diyerek açıklamıştı. Son 4 maçta 11 puan kaybeden Konyaspor'da Stanojevic ikinci kere tekrar çıkışa geçmek istiyor. İlk maç iç sahada Pendikspor.

 Muhabir
Etiketler :