Konyaspor'da Stanojevic galibiyet bekliyor

Spor Toto Süper Lig 32. Hafta mücadelesinde Konyaspor, Trabzonspor’u konuk edecek. Zorlu mücadele öncesinde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic müsabaka ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Bjelica’ya şans dileyen Stanojevic ona maç sonu başarılar dileyeceğini belirtti.
Konyaspor'da Stanojevic galibiyet bekliyor

Konyaspor'da Trabzonspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Stanojevic, Trabzonspor’un zorlu bir rakip olduğunu belirterek, “Rakibimiz bu sene istedikleri sonuçları alamasalar da geçtiğimiz sezon şampiyon olmuşlardı ve önemli futbolcuları var. Şu anda yeni bir teknik adamla çalışıyorlar, kazanmak istiyorlar. Yeni teknik adam değiştirmiş takımlarla oynamayı sevmiyorum" diye konuştu.

antrenman.jpg

"KENDİSİNE BAŞARILAR DİLEYECEĞİM"

Stanojevic sahalarında oynadıkları mücadeleyi kazanmak istediklerini ifade etti ve şöyle devam etti, Önemli bir maça çıkacağız. Önümüzdeki iki maçla yukarıya veya aşağıya inebiliriz. Bu yüzden iyi hazırlanıyoruz. Rakibimiz uzun süredir maç kazanamıyor. Bjelica ile birebir tanışmadım ama kendisini ülkesinden tanıyorum. Kendisine iyi şanslar dileyeceğim ancak maç sonrasında" diyerek iddialı konuştu.

 Muhabir
Etiketler :